Kontakt

Kontakt

Kontakta oss gärna:

 Pretii Healthcare

Svartbäcksvägen 32
191 50 Sollentuna
tel: 070-7587713

info@pretiihealthcare.se

Så här hanterar Pretii Healthcare AB dina personuppgifter

På Pretii Healthcare AB hanteras dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. Personuppgiftsansvarig är Pretii Healthcare AB.

Vi vidtar alltid nödvändiga åtgärder för att skydda era personuppgifter. Kontakta oss om du vill få reda på vilka personuppgifter som vi har sparade om dig.

Läs gärna på www.datainspektionen.se om dina rättigheter. 

När du kontaktar oss

Om ni som kund använder vårt kontaktformulär händer det att du delar du med dig av personuppgifter.

Genom att fylla i och skicka formuläret, eller ringa oss, samtycker ni till att personuppgifter i form av namn, adress, e-postadress och telefonnummer behandlas av Pretii Healthcare AB i syfte för att kunna kontakta er igen och skapa en offert för den tjänst ni efterfrågat.

Uppgifter vi hanterar

Det kan vara namn, e-postadress, telefonnummer, adress och postadress. Vi sparar bara informationen så länge som det är nödvändigt. Om ni till exempel är kund hos oss sparas informationen i sju år enligt bokföringslagen.

Ni kan alltid vara säkra på att vi inte vidarebefordrar några personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Pretii Healthcare AB. Vi vidarebefordrar endast till tredje part i de fall detta krävs för att fullfölja ingånget avtal eller om det finns krav i lag, förordning eller myndighetsbeslut.